Objavljeno dana Ostavite komentar

LED rasveta, video nadzor i elektro-materijal

Nalazimo se u ulici Dragoslava Srejovića u Kragujevcu. Radnja je specijalizovana za prodaju LED Rasvete, video nadzora elektro materijala, brusnih i reznih ploča.

Firma Pobeda se bavi prodajom elektro materijala, LED rasvete, video nadzora i alarmnih sistema. Pored toga, u prodaji imamo i brusne, rezne ploče, silikone i pur pene…

Partneri smo sa dve renomirane firme Koving D.O.O. Beograd i GS&LP D.O.O. Beograd, koje su lideri na tržištu tehničko fizičkog obezbeđenja.

Pružamo kupcima mogućnost da postignu najviši nivo bezbednosti u objektima, kroz pouzdana I u praksi proverena CCTV rešenja. U ponudi imamo veliki asortiman video nadzora, tako da možemo da zadovoljimo sve želje kupaca. Uz pomoć modernih sistema za video nadzor možete sprečiti krađe, vandalizam I druge incidentne situacije u objektima koje posedujete ili kojima upravljate. Posedovanje video nadzora donosi mnoge prednosti:

  • Sveobuhvatan pregled situacije unutar i oko objekata
  • Prevencija I odvraćanje potencijalnih počinilaca
  • Trajno sačuvani snimci incidenta kao dokazni material
  • Automatsko alarmiranje
  • Dobijanje statističkih podataka o prometu kupaca.

U ponudi imamo LED rasvetu visokog kvaliteta, a uspeli smo da ostvarimo niske cene naših proizvoda. Broj reklamacija na našu LED rasvetu je veoma mali, a možemo i da se pohvalimo da na većinu naših proizvoda uopšte nismo imali reklamacije. Prodajemo samo proizvode visokog kvaliteta, jer nama nije cilj samo da prodamo taj proizvod, nego da naši kupci budu zadovoljni i da nam se vraćaju. Uspeli smo to da ostvarimo i dobili smo dosta pohvala za naše proizvode.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

8 + 1 =